Persoonsbeveiliging en -begeleiding

 

Wij van Care Events Support B.V. hebben vaker VIPs en artiesten mogen beveiligen en begeleiden. Onze persoonsbeveiligers zijn getraind voor specifieke opdrachten en beschikken over de vereiste certificering. Communicatief vaardig, representatief voorkomen en een kordate handelswijze kenmerken onze beveiligers, naast de betrouwbaarheid en integriteit die noodzakelijk zijn voor een goede uitoefening van deze functie.

Voor het transport wordt gebruik gemaakt van diverse typen voertuigen. Dit is mede afhankelijk van de wens van de opdrachtgever en het risicoprofiel van de cliënt. Soms zichtbaar- en de andere keer onzichtbaar aanwezig, maar steeds met het veilige gevoel en het serviceniveau welke de cliënt van ons mag verwachten.

Naast de hoogwaardige transportservice en de gecodeerde communicatielijnen, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden met GPS-melders, afluister- en opnameapparatuur, inspectie van vergader- of verblijfruimte en op maat gesneden detectiemateriaal. Kortom; een volledig pakket waar u geen omkijken naar heeft.

Wenst u ook de professionaliteit te ervaren van ons team? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel 0621-480366 of mail naar info@careeventssupport.nl