Over ons

Care Events Support B.V. is een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie van evenementenbeveiliging, crowd management, persoonsbegeleiding en facilitaire ondersteuning. Met een uitgebreid dienstenpakket, of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren organisator van grote evenementen, staan we u graag bij om uw project een succes te maken.

We zijn opgericht in 1996 en vanaf 2003 volledig zelfstandig opererend. De afgelopen jaren hebben we een deskundig team opgebouwd, met daarin aanwezig verschillende expertises. We kenmerken ons door onze professionele houding, kundige ervaring en flexibele inzetbaarheid. Of het nu gaat om sport, media of muziek, we zijn uw betrouwbare partner op beveiligingsgebied en voor de facilitaire dienstverlening.

Care Events Support B.V. beschikt over de vereiste vergunningen en voldoet aan de wettelijke richtlijnen gesteld aan beveiligingsorganisaties. Onze medewerkers voldoen aan de opleidingseisen en worden indien gewenst getraind voor specifieke opdrachten.

Voor advies, trainingen en awareness sessies op het gebied van integrale veiligheid, compliance en operationeel risico management kunt u ook bij ons terecht. Onze gecertificeerde experts kunnen deze zorg van u overnemen en kunt u zich focussen op wat u het liefste doet en waar u goed in bent.